На Бердичівщині розпочалися навчальні збори 139 окремого батальйону територіальної оборони

  • 6014

З 19 вересня 2019 року на Бердичівщині поблизу с. Скраглівка розпочалися масштабні навчальні збори з військовозобов’язаними та резервістами області.

330 чоловік особового складу відновлюватимуть та вдосконалюватимуть навички за військовими спеціальностями під керівництвом досвідчених командирів. Із цієї нагоди на місці проведення зборів відбулося урочисте зібрання. Участь у ньому взяли голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, заступник голови Житомирської обласної ради Максим Вілівчук, перший заступник Бердичівського міського голови Роман Левицький, керівники Бердичівського району. Окрім того, на зібранні були присутні заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ з територіальної оборони генерал-майор Анатолій Баргилевич, військовий комісар Житомирського ОВК Віталій Войтович, командир 26-ї артилерійської бригади ім. генерала-хорунжого Романа Дашкевича Андраник Гаспарян

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Довідково. Під час перебування на зборах резервістам гарантується збереження місця роботи, займаної посади та середньої заробітної плати на підприємстві, в установі, організації, незалежно від підпорядкування і форм власності, а також вони будуть забезпечені безкоштовним медичним обслуговуванням, якісним харчуванням та речовим майном, соціальний пакет та фінансові виплати – згідно чинного законодавства.
Учасники (військовозобов’язані, резервісти) навчальних зборів не будуть залучені до операції об’єднаних сил (ООС) та інших військових дій на сході України.
За матеріалами сайту Житомирської ОДА
Фото зі сторінки Бердичівський погляд та РІО Бердичів

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар