Робоча нарада у Швайківській територіальній громаді: плануємо, працюємо, діємо

  • 1301

Фото без опису

Планування подальшої діяльності – важливий етап на шляху до успішного результату. Плани та перспективи, проблемні питання та досягнення стали темою обговорення на робочій нараді за участі старост, директорів Будинків культури та шкіл, їх заступників,  бібліотекарів Швайківської територіальної громади. Участь в нараді взяв голова громади Габріел Мкртчян, його заступниця Олена Лещенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лисюк.

 Благоустрій населених пунктів - пріоритетний напрямок в роботі голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна. Голова громади поінформував про роботи з благоустрою, що нині проходять у громаді. Габріел Мкртчян закликає жителів не бути пасивними спостерігачами та байдужими людьми. Особливо, коли мова йде про прибирання на кладовищі. Так, громада подбає про благоустрій у місцях спочинку померлих, але важливо, щоб кожен житель розумів, що прибирання на кладовищі не повинне обмежуватись лише наведенням ладу на могилах своїх рідних. Важливо, також прибрати територію, що поряд, віддати шану покинутим і забутим місцям спочинку. Але не кожному до снаги це затямити та зрозуміти. Можливо, з часом таке усвідомлення прийде до жителів громади.

Не лише проблеми благоустрою, а й ближчі плани стали предметом обговорення на нараді. Зокрема, незабаром, у селі Катеринівка відбудеться урочисте відкриття клубу після завершення ремонту. Між іншим, у планах здійснення ремонтних робіт в інших закладах культури громади – Швайківці, Малосілці та Мирославці. Своєї черги чекає і Демчин.

Триває підготовка до важливих державних свят – Дня Державного Прапора та 30-річчя Незалежності України. Масштабний захід відбудеться на базі Райківського старостинського округу 22 серпня, де також відзначатимуть День села. Окрім того, громада візьме участь у районному заході «Усе, що зветься Україна», який вимагає ретельної та відповідальної підготовки.

Темами обговорення стали також питання, пов’язані із сім'ями, що опинилися у складних життєвих обставинах, дітьми-сиротами. Говорили на нараді й про підготовку до нового навчального року та проєктну діяльність, яка є важливим напрямком роботи працівників  культури та освіти.

«Прошу відповідально відноситися до роботи. Всі ви – мої колеги. Тож працюймо в унісон та будьмо єдиними», - наголосив голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису