У культурному житті села Малосілка відбулися дві радісні події

  • 829

Фото без опису

Радісна подія зібрала жителів Малосілки 19 листопада. У селі з новою силою запрацював Будинок культури – місце комфорту, затишку та дозвілля. Тут знову вируватиме творче життя, звучатимуть українські пісні, лунатимуть теплі глядацькі оплески. Поряд із Будинком культури розташувався яскравий дитячий майданчик, який саме цього дня теж було урочисто введено в експлуатацію.

Приємні зміни, що відбуваються в Малосілці, стали можливі за сприяння та з ініціативи голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна у співпраці з підприємцями, які працюють на теренах села.

«Протягом цього року нам вдалося багато чого зробити та досягти. Оновлення, що сьогодні відбувається у Малосілці, – яскравий тому доказ. Радію разом із вами. Переконаний, нам вдасться й надалі крокувати впевненими кроками, змінювати нашу громаду, робити її кращою», – звернувся до присутніх голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

Привітати жителів села з радісною подією завітали голова Бердичівської районної державної адміністрації Людмила Димидюк та голова районної ради Олександр Балянов.  

«Коли ми з вами зустрічалися рік тому, не було ремонту, затишку і комфорту, який панує нині в залі. Як за рік все змінилось… Приємно спостерігати, коли в синергії працюють місцева влада, жителі та бізнес. Це дає загальний результат», – зазначила Людмила Димидюк. І вкотре наголосила: «Не в багатьох громадах за один рік є такі великі результати. Сьогодні це і дитячий майданчик, і актова зала. Жителі Малосілки, ви у складі великої родини. А Габріел Карленович – той керівник, який об’єднує».

«Ми живемо у непростий час. Перед нами стоїть безліч викликів. Та спостерігаючи за змінами, які  відбуваються у Малосілці, а це будівництво дороги,  відкриття дитячого майданчику, ремонт Будинку культури, вірю, що все у нашій країні буде добре», – зауважив Олександр Балянов.

Окраса будь-якого села – люди – скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця – то джерело людської мудрості і самовідданості. З вітальним словом до мешканців села звернулася староста Малосілківського старостинського округу Наталія Каченюк.

 «Ми чекали цього свята з нетерпінням. Багато людей були впевнені в тому, що все вдасться.  Багато хто не вірив. Але скажу, що наш голова та його команда – люди слова. І сумніватися в тому, що вони обіцяють, не варто», – зазначила Наталія Каченюк.

Слово привітань адресував  жителям Малосілки директор ТОВ «Дружба 2020» м. Чуднів Ігор Гончарук.

Привітати мешканців села з визначною подією завітали староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук та  в.о. старости Слободищенського старостинського округу Ольга Ясінська.

Зі словами поздоровлень  звернулась Ольга Мельничук – новопризначений директор Будинку культури села Малосілка.

Цього дня на адресу тамтешніх жителів лунало безліч теплих слів та побажань. Линули вони від душі. В Будинок культури села Малосілка вдихнули нове життя. Тож у мешканців з’явився свій осередок культури і відпочинку, де можна частенько збиратися, багато чому навчитися, передати свій досвід, дарувати одне одному задушевні пісні, дивувати гарними танцями, опанувати вміння вишивати, плести і шити, створювати своїми руками чарівну красу.

Після завершення святкової програми у клубі відбулось урочисте відкриття дитячого майданчику. Звершено молитву, та освячено місце відпочинку юних жителів Малосілки. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису