Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян провів профілактичну бесіду з батьками з кризових родин

  • 874

Фото без опису

Постійний супровід сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у пріоритеті голови Швайківської сільської ради Габріела Мкртчяна. З початку широкомасштабного російського вторгнення питання забезпечення таких родин усім необхідним, благополуччя дітей на особливому контролі.

11 квітня голова громади Габріел Мкртчян, завідувач служби у справах дітей Аліна Рогулько, староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук здійснили профілактичний візит до кризових сімей, що проживають у даному старостинському окрузі. Зокрема, в одній з  родин відзначаються позитивні зміни: оселя стала значно чистішою, у холодильнику є запас продуктів харчування, діти чисто одягнені та доглянуті. Втім, контроль та відвідання даної родини будуть постійними та систематичними.

З дорослими була проведена бесіда щодо належного виховання дітей та недопущення порушення їх прав. Вкотре Габріел Мкртчян акцентував увагу на сумлінному виконанні батьківських обов’язків. Любов, турбота, розуміння та захист – те, що потрібно кожній дитині. Якщо батьки  з кризових сімей про це нерідко забувають, то голова громади та працівники сільської ради нагадають, адже чужих дітей не буває.

Фото без опису