Про працівників закладів торгівлі мовимо слово…

  • 1161

Фото без опису

Нині кожен з нас робить свій внесок в перемогу України. Наші  воїни на передовій  дають гідну відсіч орді, визволяючи рідну землю від рашистської навали. А кожен з нас в тилу теж веде свою боротьбу на трудовому фронті. Медики, аграрії, будівельники, підприємці, освітяни, державні службовці, працівники органів місцевого самоврядування  – всі разом ми будуємо нову державу, сильну, вільну, незалежну Україну.

У такий непростий час важливою є діяльність закладів торгівлі. Особливо, в сільській місцевості, де не кожен має можливість постійно їздити в місто, щоб купувати необхідне. До того ж, з початку повномасштабного вторгнення саме заклади торгівлі, що здійснюють діяльність у Швайківській ТГ,  забезпечували жителів та гостей громади усім необхідним.

У селі кожен магазин перетворюється на місце зустрічей та обговорення новин, стає майданчиком для комунікації та вирішення насущних проблем села. А кожен продавець – не просто продавець, а друг, порадник та психолог. Такими у Райках є Жанна Запорожченко, Наталія Благовірна, Тетяна Трохимчук, у Швайківці – Галина Стельмах, Ольга Трохимчук, Наталія Кузьменко, Ольга Прокопенко, у Слободищах – Людмила Рибак, Ірина Прокопенко, Світлана Кравчук, Світлана Перин, у Мирославці – Наталія Яцета, Катерина Певнєва, Наталія Єлісєєва, Вікторія Мамадалієва Ірина Новосилецька,  Демчині – Наталія Струтинська, у Малосілці – Наталія Нагуш, Сергій Моркотун.

Приємно, що власники  закладів торгівлі дбають про розширення  асортименту товарів  та підвищення якості наданих послуг. Переконаний, що з часом наші магазини ставатимуть кращими, а їх наповнення, цінова політика та благоустрій довкола приємно буде тішити око.  

Шановні працівники торгівлі, щиро вітаю вас з професійним святом. Бажаємо вам високого попиту, ввічливих покупців та задоволення від роботи. Міцного вам здоров'я, благополуччя, ділової ініціативи, цікавих ідей та мирного неба!

З повагою – Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису