Габріел Мкртчян: «Ви запалюєте не лише світло, а й нашу впевненість в Перемогу»

  • 367

Фото без опису

22 грудня вітання з професійним святом приймають люди, які міцно та надійно тримають енергетичний фронт  держави. Люди, завдяки яким в наших оселях є світло та тепло – наші енергетики. Привітати колектив справжніх професіоналів – працівників Бердичівського РЕМу – завітав  голова Швайківського громади Габріел Мкртчян.

Висловити слова шани та вдячності енергетикам у такий складний час для Габріела Мкртчяна – справа  честі та обов’язку. Бердичівський РЕМ забезпечує електричною енергією 50304 побутових  та 1521 юридичних споживачів. Колектив підприємства очолює мудрий, стриманий та чудовий керівник – Віталій Крилик.

У непростий час, коли російська армія обстрілює енергетичну інфраструктуру України, енергетики працюють і роблять все можливе, щоб у наших будинках було світло.

«У день професійного свята висловлюю подяку колективу Бердичівського районну електромереж за щоденну працю. У складний для країни час ви з відповідальністю та професіоналізмом підходите до виконання поставлених завдань. Ви запалюєте не лише світло в оселях, а й нашу впевненість в Перемогу», - наголосив Габріел Мкртчян.

З нагоди професійного свята та за поданням керівництва Бердичівського РЕМу  голова Швайківської громади привітав працівників підприємства, нагородивши подяками та кошиками з соковитими фруктами.

Сьогодні за кожним вікном зі світлом стоїть неймовірна робота українських енергетиків. Тож щиро дякуємо кожному, хто трудиться на цій ниві. Бажаємо усім енергетикам безаварійної роботи, професійних здобутків, міцного здоров'я, добробуту, мирного неба та швидшої перемоги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису