Дорогі захисники, наші хлопці! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України!

  • 999

Щодня тисячі бійців ЗСУ захищають країну на передовій, охороняють її кордони на землі, у воді та в повітрі. Сьогодні 06 грудня українці відзначають одне з найважливіших національних свят – День збройних сил України.

Дорогі захисники, наші хлопці! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Бажаю козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили. Ми вдячні всім, хто захищав нашу рідну землю від ворожих військ, хто ставав на захист Вітчизни за першим її покликом! Ми пам'ятаємо про те, що це саме Ви свого часу подарували нам мирне майбутнє і усвідомлюємо, що тепер наше завдання - забезпечити Вам гідне сьогодення.


Вітаємо також сьогодні всіх молодих захисників батьківщини, які опановують нелегку майстерність військової справи! Від Вас залежить суверенність нашої держави, мир і спокій українського народу. Беріть же приклад зі своїх славетних попередників, які зуміли зберегти Україну для нас і доручили Вам продовжувати цю відповідальну справу. Бажаю всім здоров'я, успіхів і добробуту!

         Сільський голова                                                             Т.П.Яригін
 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар