Звіт про діяльність представив голова Швайківської сільської ради Тарас Яригін

  • 1448

Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» передбачено щорічний звіт сільського голови  про свою роботу та про діяльність Швайківської сільської ради. Звіт сільського голови -  це не лише своєрідне підведення підсумків колективної праці - кожного депутата, постійних комісій  сільської  ради,  виконавчого комітету за минулий рік,  а й чудова нагода порадитись з громадськістю територіальної громади щодо визначення пріоритетних напрямків діяльності сільської  ради  на наступний період.

 Представлення публічного звіту проходило у таких селах: Швайківка, Райки, Мирославка, Катеринівка, Демчин, Слободище. Про свою діяльність у 2019 році Тарас Яригін звітувався  перед громадою. На зібраннях були присутні  депутати сільської ради, педагогічні, медичні працівники, працівники соціальної сфери та сфери культури, громадськість сіл.

Під час звіту голова доповів присутнім про стан справ у різних галузях господарства. Він зазначив: «2019 рік став для  нашої громади  роком реальних  змін та  випробувань. Усвідомлюючи всю повноту відповідальності за її майбутнє  й  розвиток, наша команда робила в цьому році все можливе для створення  комфортних та безпечних умов для жителів громади, поліпшення духовної та матеріальної  сфер їх життя. Ми і надалі будемо працювати на благо наших жителів».

Тарас Петрович повідав громаді про  виконання сільського бюджету, економічну діяльність,  про розвиток  галузей сільського господарства, освіти та культури, медицини та соціального захисту населення,  озвучив стан справ щодо утримання та розвитку автомобільних доріг та дорожньої інфракструктури

Також було заслухано звіти в.о. старост Мирославського старостинського округу  Мазут Т.П., Райківського старостинського округу  - Семенюк М.В.

Друга частина зустрічей пройшла у форматі запитання-відповідь. Тарас Яригін відверто спілкувався з присутніми, не залишивши без уваги жодного звернення. Також запитання можна було залишити у письмовому вигляді. Всі вони будуть відпрацьовані відповідними підрозділами сільської ради.

Сільський голови підсумував: «Звичайно, не все так гладко, як би хотілося. У нас є велика кількість невирішених питань і проблем, прорахунки і недоліки у роботі. Ми всі, і я особисто, знаємо про них і в міру можливостей вирішуємо і виправляємо. Єдине, чого хотілося б від громади – це взаєморозуміння, бажання працювати і підтримки з боку мешканців с.Швайківка, Мирославка, Демчин, Райки, Слободище, Катеринівка».

Звіт сільського голови про роботу Швайківської сільської ради висвітлено на офіційному  веб-сайті. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар