КАРАНТИН! ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ!

  • 623

Фото без опису

КАРАНТИН! ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ!

У звязку поширенням пандемії на території України з 17 березня  введено надзвичайну ситуацію на території Житомирської області.

Для уникнення зараження необхідно дотримуватися елементарних правил гігієни: кашляти у одноразові хустинки і одразу викидати їх, прання багаторазових хустинок, при їх відсутності хустинок – кашляння у рукав. Якщо доглядаєш за тим, хто кашляє, потрібно аби хвора людина одягала маску.

На сьогоднішній день призупинено роботу шкіл, бібліотек, клубів, будинків культури, закладів громадського харчування (ресторани, кафе) усіх обєктів загального користування. Дозволена торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Також можна здійснювати банківську та страхову діяльність.

Необхідно з порозумінням віднестися і до скасування маршрутів міжміського значення, і до заборони перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішніх сполучень, адже всі ці заходи впровадженні задля Вашої безпеки!

Керівникам продовольчих магазинів, аптек необхідно суворо дотримуватися дизінфекції приміщень кожних 4 години, щогодини протирати касові апарати, дверні ручки, провітрювати приміщення, працювати в медичних рукавичках та масках, які необхідно змінювати кожні 2-3 години.