Життя закладу дошкільної освіти «Віночок» в умовах карантину

  • 598

Загальнонаціональний карантин продовжено до 11 травня 2020 року – відповідне рішення Уряд ухвалив 22 квітня 2020 року. Всі заклади освіти продовжують працювати з використанням технологій дистанційного навчання. Організація дистанційного навчання стала справжнім викликом для професіоналізму педагогів та працівників закладів освіти, зокрема для дитячих садків.

Дитячий садок «Віночок» поділивсь досвідом як організувати роботу в умовах карантину. Колектив закладу дошкільної освіти, під керівництвом Рибачук Яни Сергіївни, продовжує забезпечувати освітній та виховний процес засобами дистанційного навчання. Необхідна інформація для вихователів, батьків та дітей розміщена на сторінках соціальних мереж. Згідну плану  роботи на період карантину вихователі готують завдання для дітей, працюють над поповненням методичних та дидактичних матеріалів, опрацьовують результати діяльності дітей, проводять онлайн консультації батьків, проходять навчання беручи участь у вебінарах.

Технічні працівники садочку проводять протиепідемічні та дезінфікуючі заходи, генеральне прибирання приміщень, здійснюють поточний ремонт приміщень.

Працівники закладу дошкільної освіти «Віночок» Швайківської сільської ради, діти та батьки чекають на швидке закінчення карантину, але поки він триває – опановують нові форми та методи навчання, адже головне щоб усі були здорові!