До уваги населення району

  • 1162

Фото без опису

До уваги населення району

   

      Управління праці та соціального захисту населення Бердичівської районної державної адміністрації Житомирської області інформує: 

      Відповідно до Постанови КМУ від 8 квітня 2020 року № 264 «Деякі питання надання державної соціальної допомоги» з метою посилення соціального захисту населення на період карантину вжиті заходи, спрямовані на запобігання виникнення і поширення коронавірусної інфекції (СОVID-2019), строки  виплат усіх видів державних соціальних допомог продовжуються на період карантину та на один місяць після дати його відміни. Державна соціальна допомога виплачується за повний місяць без звернення особи до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення.

     Орган соціального захисту населення протягом одного місяця після відміни карантину проведе перерахунок розміру виплаченої державної соціальної допомоги на підставі поданої отримувачем заяви та необхідних  документів.

      Відповідно до Постанови КМУ від 25 березня № 247 «Про особливості надання житлових субсидій» :

      домогосподарствам, які отримували житлові субсидії в опалювальному періоді 2019-2020 років, субсидію буде призначено на неопалювальний період без звернення громадян.

     Після відміни карантину отримувачам усіх видів державних соціальних допомог необхідно звернутись до управління праці та соціального захисту населення Бердичівської районної державної адміністрації для запису на прийом за номером телефону: 2-54-04.

     Разом з тим у виконавчих органах сільських рад або в об’єднаних територіальних громадах відповідно до чинного законодавства України, заяви з необхідними документами для призначення соціальної допомоги приймаються уповноваженими особами, які в подальшому здійснюють їх передачу до управління праці та соціального захисту населення.

 

      

 

Начальник управління праці та

соціального захисту населення                                         Валентина ЛОГВІНЧУК.