Швайківський сільський голова Тарас Яригін відвідав родини загиблих Героїв

  • 1051

Фото без опису

      Традиційно, з нагоди свят Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня матері в Україні голова Швайківської сільської ради Тарас Яригін відвідує сім’ї загиблих у зоні АТО військовослужбовців.

     На території громади живуть і працюють Венгер Лариса та Бондар Зоя, доля яких виявилася нелегкою. Саме з ними і зустрівся голова Швайківської сільської ради Тарас Яригін у переддень свят.

      Венгер Лариса Анатоліївна – дружина загиблого в АТО Венгера Олександра. Жінка працює завідувачем клубу у селі Демчин. Виростила і виховала двох синів Євгена та Вадима, котрі, у свою чергу, порадували матусю онуками.

       Бондар Зоя Олександрівна – дружина загиблого в АТО Юсубова Руслана, проживає в селі Слободище. Виховала доньку Ольгу, а наразі допомагає з вихованням онука.

       Травневі дні сповнені свят, які Україна відзначає по – особливому. Серед них є і свято, коли теплі, ніжні слова адресують найближчій і найріднішій людині – матері. Тарас Яригін привітав жінок особисто, а  в їх особі і всіх жінок – матерів, жінок, котрі дають життя, жінок – берегинь з наступаючим святом – Днем матері в Україні.

Фото без описуФото без опису