Дорогі школярі, випускники! Шановні вчителі та батьки!

  • 1108

Фото без опису

Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності. 

Сьогодні закінчився навчальний 2019/2020 навчальний  рік.
Завершення навчального року для наймолодших та учнів середніх класів знаменується не

тільки гарними оцінками, а й початком улюблених канікул. Прийшла пора дітям, вчителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної 

праці на нелегкому шляху в Країні Знань. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде радісним, безтурботним та цікавим, сповненим яскравих вражень та мандрівок.
Традиційно хвилюючі почуття переповнюють випускників, які сьогодні прощаються зі школою та стартують у незвідане самостійне життя. Попереду – великі перспективи практичної реалізації набутих знань, опанування обраного фаху, вершин і досягнень дорослого та нелегкого життєвого шляху. Отож вам, дорогі юнаки та дівчата, бажаю непохитної віри у себе, лише власним розумом та власними руками творити своє майбутнє, будувати квітучу українську державу. Будьте успішними, гідними і наполегливими у здійсненні поставленої мети. В цьому вам допоможуть віддана любов і благословення батьків, мудрі настанови  вчителів.

З нагоди закінчення навчального року, останнього Дзвінка, від імені Швайківської сільської

ради прийміть сердечні вітання та побажання – здоров’я, наснаги, впевненості в завтрашньому дні, людського щастя і гарного настрою.

У добрий час!

 

З повагою 

Швайківський сільський  голова                                                    Тарас ЯРИГІН