Швайківська сільська рада запрошує дітей громади прийняти участь в обласному онлайн-конкурсі творчих робіт до Дня батька

  • 1067

Фото без опису

 Департамент праці, соціальної та сімейної політики Житомирської облдержадміністрації оголошує онлайн-конкурс до Дня батька, який проводиться з 01 по 19 червня 2020 року.

Метою Конкурсу є пропагування кращого досвіду відповідального батьківства.

На Конкурс подаються індивідуально підготовлені конкурсні роботи дітей шкільного віку від 7 до 17 років.

 Конкурс проводиться за такими номінаціями:

-    малюнок;

-    вітальна листівка.

Вимоги до творчих робіт:

  • Конкурсні роботи в номінації «Малюнок» повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо) на аркуші формату А4, подаватися у відсканованому форматі, JPEG, не оформлені в рамки, паспарту, наклейками, надписами та ін.

  • Конкурсні роботи в номінації «Вітальна листівка» можуть бути подані учасниками в одному з двох форматів:

- текстово-графічна листівка – художньо оформлена на папері формату А4 листівка, подаватися у відсканованому форматі, JPEG, яка містить прозове або віршоване побажання-підтримку воїну ООС;

-   відеолистівка – прозове або віршоване привітання-підтримка воїна ООС, виконане у форматі відео (МР-4) тривалістю не більше 3-х хвилин.

  • До конкурсних робіт потрібно додати заявку із зазначенням прізвища, імені та по батькові конкурсанта, дати народження, назви конкурсної роботи, контактних даних: номера телефону, електронної пошти, місця проживання, повної назви закладу освіти.

  • Конкурсні роботи та заявки до них надсилаються до організаційного комітету на електронну адресу: vid.sim.polituku@psspdep.zht.gov.ua.

  • Додатково оригінал конкурсної роботи (малюнок або текстово-графічну листівку) можна надіслати або принести за адресою:                          

 

10014, м. Житомир. майдан С.П.Корольова, 3/14, каб.126 та 201.

        За підсумками Конкурсу: 

  • варіант може буде створений тематичний ролик.  
  • варіант друк робіт переможців або виданий буклет із роботами переможців.

       Результати Конкурсу опубліковуються в мережі Інтернет 23.06.2020 року.