Швайківський сільський голова Тарас Яригін вітає з Днем молоді

  • 593

Фото без опису

Щорічно,  у червні, ми маємо нагоду привітати молодь, нагадати суспільству про їх унікальність і особливість, про неповторність і неабияку відповідальність. Бо саме такою є молодість – пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення, коли навіть маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.

У житті немає пори прекраснішої, ніж молодість. Адже це час становлення особистості, вибору професії, планування майбутнього.

Я щиро вітаю з Днем молоді всіх жителів Швайківської об’єднаної територіальної громади! Поруч з нами - сучасні і освічені, творці сьогодення та майбутнього. І це не може не радувати. Енергія і завзяття молодих людей, їх оптимізм, новий погляд на речі та наполегливість  знаходять втілення у всіх сферах соціального життя.

Шановна молодь! Будьте завжди активними, навчайтеся, працюйте над собою, майте плани на майбутнє, прагніть кращого  і досягайте вершин!

Бажаю усім творчої енергії, незалежних думок, втілення у життя всього, до чого прагне ваш розум і душа. Памятайте, молодість – це стан душі. Бажаю усім завжди залишатися молодими!

 

 

З повагою

Швайківський сільський голова                                                                         Тарас ЯРИГІН