Швайківський сільський голова Тарас Яригін вітає з Днем архітектури України

  • 549

Фото без опису

День архітектури України — професійне свято, яке відзначають щорічно 1 липня. Це свято об’єднує  не тільки архітекторів, а й всіх небайдужих до цього великого мистецтва людей.

Щиро вітаю усіх, чия діяльність так чи інакше пов’язана з  архітектурою. Бажаю творчої наснаги, вдалих та сміливих рішень, нових архітектурних творів! Нехай ваша творчість втілюється у найкращих проектах, що будуть радувати не одне покоління наших з вами нащадків.

Також Швайківська сільська рада дякує за плідну співпрацю начальнику відділу містобудування, архітектури та розвитку території Бердичівської райдержадміністрації, головному архітектору району Смірновій Наталії та головному спеціалісту відділу містобудування, архітектури та розвитку території Бердичівської райдержадміністрації Пашківській Вікторії. Глибоко переконаний, що ваш високий професіоналізм, самовідданість і творча праця сприятиме створенню нових архітектурних шедеврів у нашій громаді та на всій території району.

У цей день і назавжди бажаю, аби міцним було здоров’я, нехай життя веде по дорозі щастя і любові, нехай успіх ніколи не покидає. Здоров’я вам та успіхів!

 

З повагою

Швайківський сільський голова

Тарас Яригін