Відтепер село Демчин знову матиме своє озеро

  • 842

Фото без опису

Охорона природи і раціональне використання її ресурсів – благородна справа. Святим обов’язком людини на землі є охорона навколишнього середовища. Прикро визнавати, але останнім часом ми все частіше спостерігаємо страшні наслідки людської недбалості, згубні для природи.

Озеро у центрі села Демчин днями отримало друге життя. Раніше воно було придатне для  купання, але замулилося близько двох десятків років тому, внаслідок чого його не використовували. Місцеві мешканці на сході села зверталися до Швайківського сільського голови Тараса Яригіна  з проханням очистити озеро. На його ж прохання відгукнувся директор ТОВ «Агроінвестконтакт» Вальтер Чедія і вже незабаром розпочалася кропітка робота.

Завдяки злагодженим діям і співпраці керівництва Швайківської сільської ради  у Демчині  відбувалися роботи по очистці місцевого озера від намулу. Власними силами та власним коштом ТОВ «Агроінвестконтакт» прибрали та вивезли намул з центру села. Наразі озеро набирається водою. Тепер тут можна  облаштувати чудову зону відпочинку і відпочивати у будь – яку пору року.

«Завдяки спільним діям і наполегливості громади,  завдячуючи нашим спонсорам ТОВ «Агроінвестконтакт», яким ми безмежно вдячні,  відтепер люди матимуть змогу відпочити на березі озера. Приємно, що тепер мешканці села проводитимуть тут  вільний час з користю для здоров’я та у родинному колі» – зазначив Швайківський сільський голова Тарас Яригін.

Фото без описуФото без опису