На кладовищі у селі Катеринівка встановили Хрест

  • 839

Фото без опису

За сприяння керівництва Швайківської громади, на прохання місцевих жителів, за ініціативи активу села, на місцевому кладовищі у селі Катеринівка днями встановили дерев’яний Хрест.

Благоустрій місцевого кладовища, належний догляд за місцем поховань та пам'ять про тих, хто не з нами – благородна справа. До цієї події долучилося мало не все село. Спільна робота, небайдужість і завзятість кожного, одна мета дала плідний результат. Відтепер поминальні заходи можна буде проводити саме тут, біля Хреста.

Дякуємо усім, хто не залишився осторонь і долучився до справи. Депутат села Разпутна Зоряна виступила із проханням про виготовлення Хреста, завідувач клубу Галина Єрмоленко організувала збір благодійних коштів, зі своїми помічниками приватний підприємець Юрій Лук’янчеков виготовив Хрест, керівник ПП «Слободище» Олег Шевчук надав спеціальну техніку, завдяки чому і було встановлено Хрест, мешканці села – Микола Іванов, Дмитро Душинський, Лідія Драчук, Олександр Колядницький, Володимир Захарчук, Михайло Водянчук, Юрій та Олександр Демчук, Ольга та Богдан Лук’янчекові, Станіслав Разпутний взяли активну участь у роботі та долучилися до встановлення Хреста.

Дякуємо Вам за безкорисливість і доброту. Пам’ятайте, добро завжди повертається до того, хто його творить.

Фото без опису