В Швайківській ОТГ зафіксований випадок захворювання на COVID - 19

  • 2229

Фото без опису     

     Україна встановлює чергові антирекорди за кількістю нових випадків COVID – 19. Спостерігається зростання захворюваності у різних областях. Так, лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID- 19 зафіксований в селі Катеринівка Швайківської сільської ради. На коронавірусну інфекцію захворіла жінка. Коло контактних осіб жінки встановлено.

          З метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції на території громади,  сьогодні, 06 серпня 2020 року, було проведено термінове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де обговорили питання застосування додаткових заходів щодо запобігання поширенню на території села Катеринівка  Швайківської сільської ради респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої SARS-CoV-2.

          «Прикрий випадок захворювання маємо в нашій громаді. У  зв’язку з цим вимушені посилити протиепідемічні заходи. Прошу з розумінням віднестися до ситуації, не панікувати, зберігати спокій і головне, строго дотримуватися карантинних обмежень. Цим ви убезпечите себе і своїх рідних, односельчан і тих, хто поруч» - зазначив Швайківський сільський голова Тарас Яригін.

Фото без опису

          Слід зазначити, що в селах Катеринівка і Швайківка спеціальними дезінфікуючими засобами було оброблено місця масового скупчення людей -  дитячі майданчики, зупинки громадського транспорту, магазини, заклади культури, ФАПи, будівлю сільської ради та оброблено вулиці.

      Швайківська сільська рада і надалі інформуватиме мешканців громади про ситуацію захворюваності на COVID– 19 на території ОТГ.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису