Швайківський сільський голова Тарас Яригін вітає з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України

  • 820

Шановні жителі та гості Швайківської об’єднаної територіальної громади, дорогі земляки!

         Щиро вітаю вас із найближчим по духу, національним святом нашої державності — Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України.

Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави, започаткувавши нову епоху в житті українського народу та на законодавчому рівні закріпили багатовікове прагнення українців до національного відродження.

        Державний Прапор України – святиня нашого народу. У двох кольорових смугах відображення вірності, мужності, гідності українців, їх чесність і відвертість, самопожертва та віра. Стяг України наповнює наші душі патріотизмом і прагненням до світлого майбутнього.

        День незалежності – це особливо важливий для усіх нас день. 24 - го серпня ми не лише згадуємо національних героїв минулих часів, які робили все можливе для утвердження української держави, у цей день ми маємо сучасних героїв, які виборюють та захищають незалежність та територіальну цілісність України сьогодні.

Перед світлою пам’яттю предків, саме наше покоління має зберегти державу, за яку   проливали кров Герої Небесної Сотні та Герої, що загинули на Сході країни. Захищаючи рідну землю, свою державу, своїх співвітчизників полягли жителі Бердичівщини, які до         останнього подиху виконували героїчно свій військовий обов`язок. Сьогодні схиляємо голову перед пам’яттю земляків, які поклали своє молоде життя в ім’я миру в державі. Хай сьогоднішнє й майбутні покоління ніколи не забудуть подвиг Героїв.

  Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на           рідній землі – мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за весь український народ, нашу країну, об’єднують у спільну думку всіх українців.

 Щиро зичу усім миру, добра, злагоди і міцного здоров?’я, щедрої долі і благополуччя, достатку у оселях, успіхів у справах заради процвітання незалежної України, заради добробуту її народу!

Зі святами вас, дорогі земляки, з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Слава Україні!