На Житомирщині споживачі закупили газ на зиму майже на півмільйона гривень

  • 678

Фото без опису

Ощадливі споживачі Житомирської області вже зарезервували на опалювальний сезон близько 110 тисяч кубометрів газу на загальну суму 487,6 тис. грн. Вони купили газ за літньою ціною – 4,49 грн за кубометр.

Відтепер ці жителі Житомирщини забезпечені блакитним паливом на весь холодний період, адже вони стали учасниками акції «Твоя енергонезалежність» від «Житомиргаз Збут». Підприємство є найбільшим постачальником газу в області, воно здійснює поставку блакитного палива практично для всіх побутових споживачів, підприємств, бюджетних і релігійних організацій.

Придбати газ за літніми цінами може кожен. Акція «Твоя енергонезалежність» надає можливість подбати про опалювальний сезон вже сьогодні:

при укладенні договору у період з 15 по 31 серпня – вартість буде 4,49 грн за кубометр;

при укладенні договору у період з 1 по 15 вересня4,99 грн за кубометр;

при укладенні договору у період з 16 вересня до 30 вересня – 5,49 грн за кубометр.

 

В акційній ціні не врахована вартість послуги за доставку газу, яка сплачується окремо.

 

Замовити газ на опалювальний сезон за акційною ціною можна до 30 вересня, а використати створений запас блакитного палива необхідно з 1 жовтня 2020 року до 31 березня 2021 року.

Нагадаємо, що торік вартість блакитного палива для учасників «Твоєї енергонезалежності» становила 5,99 грн за кубометр.

 

Підписатися на участь в акції споживачі можуть в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, у Центрах обслуговування клієнтів та відділеннях ТОВ «Житомиргаз Збут», а також за телефоном Контакт-центру: (0412) 55-94-04.

З інформацією про акцію можна ознайомитися на вебсайті компанії, а також на сторінці «Житомиргаз Збут» у Фейсбуці.