Рятувальників вітали з професійним святом

  • 1052

Фото без опису

Щорічно, 17 вересня, своє професійне свято відзначають мужні, відважні та самовіддані люди – рятувальники.

Саме такі отримували вітання від керівництва Швайківської об’єднаної територіальної громади.

За дорученням Швайківського сільського голови Тараса Яригіна, особовий склад Бердичівського районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області та Місцеву пожежну охорону с. Слободище привітав заступник сільського голови Роман Кваша. Він підкреслив важливість роботи рятувальників для всіх мешканців громади та нагородив їх Грамотами, грошовою премією та подарунками.

«Важко переоцінити  працю, самопожертву, яку проявляють рятувальники під час виконання службових обов’язків. Гасло служби ДСНС – «Запобігти. Врятувати. Допомогти» - це непросто слова, це ступінь довіри і висока оцінка Вашої роботи, дисциплінованості та професіоналізму. Нехай же  Вам щастить завжди і всюди, будьте здоровими, щасливими і успішними. Ми дійсно шануємо і поважаємо Вашу працю і героїзм» - зазначив під час виступу Роман Кваша.

Щирими словами, Грамотами, Подяками і подарунками вітали працівників Місцевої пожежної охорони села Слободище заступник сільського голови Роман Кваша та уповноважена в.о. старости Ольга Ясінська.  Вони зазначили, що бійці МПО с. Слободище не лише рятують від пожеж та стихійних бід, а і беруть активну участь у життєдіяльності громади. Так, працівниками було надано допомогу при аварії на КП «Райківське» і доставлено воду побутовим споживачам, здійснено відновлювальні і ремонтні роботи каналізаційних стоків у школах, забезпечено підвіз води на підприємства громади та ферму ПП «Слободище», а також у засушливий період працівниками МПО було наповнено водою колодязі жителів громади.

Від імені всієї громади доземно вклонилися за сумлінну працю, за готовність у будь – яку хвилину прийти на допомогу, рятуючи найцінніше – людське  життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису