В Швайківській ОТГ вшанували людей похилого віку, ветеранів війни та праці

  • 878

     Фото без опису    

    В рамках відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня громадян похилого віку в Швайківській громаді було проведено комплекс заходів з метою належного вшанування представників старшого покоління.

          Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана – це нагода та можливість проявити турботу і співчуття до людей, які  своєю багаторічною працею і здобутками заслуговують на глибоку пошану суспільства.
          Особам похилого віку, одиноким громадянам найважче жити без сторонньої допомоги. Працівниками «Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Швайківської сільської ради постійно вивчають повсякденні потреби та умови проживання підопічних. Не залишилися літні люди  поза увагою і в переддень свята. Директор КУ «Центр соціального обслуговування» Лариса Котнюк відвідала одиноких осіб, ветеранів війни і праці, осіб з інвалідністю. Було роздано продуктові набори, солодощі та гуманітарну допомогу.

        1 жовтня - це день, коли нам випадає  не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства але і змога засвідчити  свою глибоку повагу невтомній праці, стійкості, добропорядності, працьовитості ветеранів, подякувати за внесок у розвиток села та України.

Фото без описуФото без описуФото без опису