Швайківський сільський голова вітає зі святом працівників освіти

  • 789

Фото без опису

Шановні освітяни!

          У цей осінній святковий день прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників освіти та сердечну вдячність за самовідданість, вірність обов’язку і покликанню!  

        Приємно стверджувати, що освітяни завжди сумлінно виконують свій професійний обов’язок, виховують стійкість та патріотичний дух учнів, сіють зерна добра, мудрості, передають своїм вихованцям досвід і дають їм цікаві і корисні знання. Вашу працю неймовірно складно оцінити, адже Ви стільки сил вкладаєте в свою справу, що часом не вистачає часу приділити увагу своїм близьким. Ваша професія нелегка, але в ній все Ваше життя.

          Вважаю за доцільне сьогодні згадати і тих професіоналів своєї справи, котрі вийшли на заслужений відпочинок – ветеранів освітянської ниви.

Дорогі вихователі, вчителі, викладачі, ветерани освіти і всі, хто сіє зерна знань і мудрості, зі святом Вас, з Днем вчителя!

Бажаю Вам старанних і вдячних учнів, задоволення від праці, міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди в родинах. Нехай бадьорість духу, творчість і наснага супроводжують Вас повсякчас, нехай Ваша діяльність буде спрямована на зміцнення престижу Вашої професії.

          Зі святом, дорогі освітяни!!!

 

       

З повагою

Швайківський сільський         голова

Тарас ЯРИГІН

Фото без опису