«Місто Добра» - Кризовий центр для жінок із дітьми у скрутних життєвих обставинах та бабусь-безхатченок

  • 456

Фото без опису

Кризовий центр для жінок із дітьми «Місто Добра» - це не тільки тимчасовий притулок та місце безпечного проживання постраждалих від домашнього насильства, але й комплексна программа соціалізації жінок, по завершенню якої жінка – мама самостійно вміє забезпечувати себе та своїх дітей.

У приміщеннях Кризового центру облаштовано 27 житлових кімнат для цілодобового перебування 80 осіб, які забезпечуються всіма необхідними речами, засобами гігієни, продуктами харчування. Разом з тим, умови перебування адаптовані для осіб з інвалідністю.

Мешканцями Кризового центру «Місто Добра» можуть бути жінки із дітьми з усіх областей України та громадянки інших країн, які потребують допомоги на території України.

Мешканці притулку отримують кваліфіковану медичну, юридичну, психологічну, педагогічну допомогу, здобувають навички ведення домашнього господарства, за потреби можуть здобути освіту, працевлаштуватися.

Программа розвитку є індивідуальною і базується виключно на бажанні та потенціалі самої жінки.

Протягом реабілітації родини, працівники Кризового центру тримають зворотній зв’язок із установою, яка скерувала родину та інформують про проведену роботу з родиною, надання відповідних послуг.

Для зарахування до Кризового центру необхідні:

- попереднє узгодження із центром по телефону чи електронній пошті;

- флюрографія;

- аналіз на Torch інфекції.

З детальною інформацією про діяльність Кризового центру можна ознайомитися   на офіційному сайті за посиланням: http://misto-dobra.com.ua.