21 листопада – День Гідності та Свободи

  • 540

       

          З 2014 року Україна щорічно, 21 - го листопада, відзначає День Гідності та Свободи на честь видатної події в історії нашої країни:  Революції Гідності (2013 року).

          У цей  день ми вшановуємо патріотизм і мужність наших співвітчизників, які у листопаді 2013 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

          Слід зазначити, що Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян - справжніх патріотів Вітчизни. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат. І таких втрат зазнали  родини наших земляків, наших співвітчизників.

          У цей день вся Україна вклоняється Героям Небесної Сотні, Героям Майдану, героям АТО, матерям, які виростили справжніх патріотів України, адже їх подвиг є неоціненним для України. Пам'ять про них житиме вічно! А нашим громадянським обов’язком є розвиток нової, процвітаючої та незалежної Української  держави, такої бажаної і омріяної, за яку полягла Небесна Сотня, яку сьогодні відстоюють на Сході.

        Пам’ятаймо, Україна – країна нескорених, Україна гідна свободи. Слава Україні!