У Швайківській ОТГ провели заходи до Міжнародного Дня людей з інвалідністю

  • 783

Фото без опису

             Відзначення Міжнародного Дня людей з інвалідністю – це нагадування всьому людству про моральний обов'язок перед тими людьми, які  потребують захисту та підтримки спільноти. Цього дня, 3 грудня, ми ще раз переконуємося у тому, що люди з інвалідністю – це теж окремі життя, окремі долі. Так, досить непрості, але вони живуть поруч з нами і як ніхто потребують щоденної допомоги, уваги, а головне – розуміння, посмішки і доброго слова. Вони є прикладом незламності, сили духу, оптимізму та віри для усіх нас.

       З метою належного відзначення Дня людей з інвалідністю в Швайківській ОТГ об’єдналися керівники і службовці, депутати і підприємці, благодійники і громадські організації. За сприяння голови Швайківської ОТГ Габріела Мкртчяна людей з обмеженими можливостями відвідали соціальні служби громади та підприємці: В. Левицький, А. Мкртчян, В. Чедій, Н. Кириця, Ю. Лисюк, В. Цибуля, М. Довгалюк, М. Агєєв.

          Щирі слова подяки висловлюємо благодійним організаціям «Відкрите серце»  та «Оберіг – 26», а також ТОВ «Райківський гранітний кар’єр», СГ «Дружба», ТОВ «Агропрогрес», ТОВ "ЕлітАгро Ч.В.В.", які також взяли участь у заході.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису