З професійним святом представників енергетичної галузі привітав голова Швайківської сільської ради Габріел Мкртчян

  • 555

        Фото без опису 

       З нагоди відзначення Дня енергетика України, сьогодні, 22 грудня 2020 року, у актовій залі ПАТ «Енергопостачальна компанія» Житомиробленерго» Бердичівський район електричних мереж відбулися урочисті збори.

          Першим привітав колег зі святом начальник Бердичівського РЕМ Володимир Крилик. Він, традиційно, передав вітання від керівництва компанії, вручив грамоти і грошові нагороди та зачитав святковий наказ по Бердичівському РЕМ.

    Вітання продовжили гості заходу - міський голова, заступник голови райдержадміністрації, заступник голови райради, голови об’єднаних територіальних громад.

          Голова Швайківської сільської ради Габріел Мкртчян у своєму виступі зазначив, що високий професіоналізм енергетиків та  сумлінне виконання ними обов’язків, вселяє впевненість у те, що у наших оселях буде світло, комфортно і затишно. А також додав, що надзвичайно приємно мати справу і співпрацювати з такими відповідальними і організованими людьми.

         За поданням  керівництва Бердичівського РЕМ, Габріел Карленович відзначив грамотами та подарунками водія оперативно - виїзної   бригади Максима Коломійця, диспетчера Андрія Лугачова, оператора ЕОМ Юлію Поліщук.

           Шановні енергетики! Нехай усвідомлення значимості вашої професії, відповідальності, що пов’язана з нею, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові трудові звершення. Зі святом!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису