Розпочинаємо робочий тиждень з важливих подій

  • 1731

Фото без опису

У понеділок, 8 лютого, з робочим візитом до Швайківської об’єднаної територіальної громади завітав народний депутат України Богдан Кицак та його помічниця Олександра Качур. Голова громади Габріел Мкртчян та його заступник Едуард Томашевський ознайомили народного обранця з проєктами, втілення яких є першочерговими та пріоритетними для Швайкіської ОТГ.

Передусім, мова йде про реконструкцію закладу дошкільної освіти «Сонечко» в селі Слободище. Аби дошкільнята Слободищ відвідували  сучасний та комфортний садочок, необхідно понад 7 млн грн. Для бюджету громади – сума захмарна, тож без допомоги держави ніяк не обійтися.

«Добрі справи об’єднують гарних людей, тож сподіваємось, що завдяки співпраці з народним депутатом Богданом Кицаком вдасться залучити кошти з Державного фонду регіонального розвитку. І за  умовами співфінансування ми реалізуємо такий омріяний й  довгоочікуваний проєкт. Впевнені, «Сонечко» стане улюбленим місцем для маленьких мешканців нашої громади», - переконаний голова Швайківської ОТГ Габріел Мкртчян.

Ще одне проблемне питання – дах у закладі загальної середньої освіти села Швайківка. Тут навчаються діти не лише цього села, а й з Катеринівки, Слободищ та Райків. Покриття на школі давно потребує заміни на нове і сучасне. На здійснення робіт потрібно не мало не багато – 980 тисяч гривень. Жителі громади, особливо школярі, педагогічний колектив та батьки щиро сподіваються на підтримку народного депутата Богдана Кицака і у вирішенні цього питання теж.

Пообіцяв депутат також допомогти у заміні старих дерев’яних вікон на сучасні та енергозберігаючі у Мирославському закладі загальної середньої освіти. Ціна питання – 300 тисяч гривень.

Створення комфортних умов для здобуття якісної освіти – одне із наших пріоритетних завдань керівництва ОТГ та народного депутата.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису