Питання перспективи працевлаштування вивільнених працівників районних державних адміністрацій та районних рад обговорили з головами ОТГ

  • 1004

Фото без опису

На базі Бердичівського міського центру зайнятості, за участі керівництва Житомирського обласного центру зайнятості 11 лютого відбулася нарада з питання працевлаштування вивільнюваних працівників у зв’язку з реорганізацією районних адміністрацій та районних рад. На нараду були запрошені керівники органів влади та місцевого самоврядування новоствореного Бердичівського району.

Директор Житомирського обласного центру зайнятості Галина Корінна  поінформувала присутніх про те, що служба зайнятості володіє інформацією про можливе вивільнення в області близько 2700 працівників районних адміністрацій та районних рад. А ситуація на ринку праці після майже року обмежувальних карантинних заходів й так ускладнена: безробітних нині – на чверть більше, а вакансій – на 20% менше, як було торік у цей період. Загалом по області сьогодні близько 18,5 тисячі безробітних, з них понад 3000 – у новоствореному Бердичівському районі. 

Голова Швайківської сільської ради Габріел Мкртчян взяв активну участь у нараді та в обговоренні питань щодо спільних дій з працевлаштування вивільнених працівників. Керівник громади глибоко переймається проблемою працевлаштування, адже чітко розуміє, що всі люди є фахівцями своєї справи, тому буде тісно співпрацювати у данному напрямку і всіляко підтримувати партнерські відносини з Бердичівським міським центром зайнятості.

Фото без описуФото без описуФото без опису