Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян: «Включення ЗДО «Сонечко» села Слободище до переліку об’єктів ДФРР – результат якісної роботи народного депутата України Богдана Кицака»

  • 1483

Фото без опису

Наприкінці року для малюків Швайківської об’єднаної територіальної громади відчинить двері заклад дошкільної освіти «Сонечко», що розташований у селі Слободище. Про це повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» народний депутат України Богдан Кицак. Наш обранець домігся того, щоб проєкт з реконструкції закладу було включено до переліку об’єктів будівництва, що фінансуватимуться за рахунок Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

«Провів ряд зустрічей із керівництвом Житомирської ОДА, керівництвом Міністерства розвитку громад і територій. Вдалось знайти підтримку, результатом якого стало включення ДНЗ с. Слободище до переліку об’єктів будівництва, які фінансуватимуться за рахунок Державного фонду регіонального розвитку», - повідомив Богдан Кицак у «Фейсбуці».

Нагадаємо, що на початку лютого з робочим візитом до Швайківської об’єднаної територіальної громади завітав народний депутат України Богдан Кицак та його помічниця Олександра Качур. Голова громади Габріел Мкртчян та його заступник Едуард Томашевський ознайомили народного обранця з проєктами, втілення яких є першочерговими та пріоритетними для Швайкіської ОТГ.  Реконструкція закладу дошкільної освіти «Сонечко» - саме такий проект.

«Ми вдячні народному депутату Богдану Кицаку за пророблену роботу. Включення нашого об’єкту до переліку тих, що фінансуватимуться за рахунок Державного фонду регіонального розвитку у 2021, чудовий тому результат. Спільно контролюватимемо всі етапи робіт, щоб вчасно завершити роботу», - зазначив голова Швайківської об’єднаної територіальної громади Габріел Мкртчян.