Швайківський сільський голова Габріел Мкртчян закликає жителів громади дотримуватись протиепідемічних заходів

  • 1000

Фото без опису

У Житомирській області та Бердичівському районі зокрема відзначається стрімке зростання кількості хворих на СOVID-19. Бердичівська міська лікарня переповнена. Наразі, допомогу важким хворим надають у Любарській районній лікарні…

Звертаюсь до Вас, шановні жителі Швайківської громади, з проханням неухильно дотримуватись карантинних заходів та обмежень, бути відповідальними та слідувати рекомендаціям медичних працівників.

Інформую Вас також про те, що сьогодні, 19 березня, відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні члени комісії були одностайними в тому, щоб заклади загальної середньої освіти та заклади дошкільної освіти з 22 по 26 березня надалі продовжували освітній процес у формі дистанційного навчання.

Нагадаю, що в громаді продовжують діяти ЗАБОРОНИ на:

  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері культури;
  • проведення усіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів;
  • приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування;
  •  приймання відвідувачів закладами торговельного і побутового обслуговування населення, крім торгівлі продуктами харчування, засобами гігієни, лікарськими засобами, ветеринарними кормами, агрохімікатами, насінням; діяльності об’єктів поштового зв’язку, технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів;
  • регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним та залізничним транспортом, крім перевезення легковими  автомобілями, кількість пасажирів яких, включаючи водія, не більше п’яти осіб без урахування осіб віком до 14 років; службовими або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах і кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції.

Шановні жителі Швайківської громади, лише від нас з Вами, нашої відповідальності залежить, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусної хвороби. Будьмо свідомими та відповідальними! Бережіть себе та своїх близьких!