День цивільного захисту в Швайківському закладі загальної середньої освіти

  • 620

Фото без опису

Життя – найвища цінність для кожного з нас, безцінний дар, який людина одержує при народженні. Адже воно дає нам змогу реалізувати себе, спробувати все, про що мрієш, відчувати найдивовижніші почуття. Проте як людина зуміє розпорядитись цим даром, залежить від неї.

З метою підготовки учнів та працівників закладу з питань ЦЗ, у тому числі підвищення готовності до дій при виникненні надзвичайних ситуацій різних видів, попередження, а у разі необхідності, усунення їх наслідків 26 квітня 2021р. проведено День цивільного захисту в Швайківському ЗЗСО І- ІІІ ст.

Проведення Дня ЦЗ передбачало:

- вироблення в учнів умінь, навичок грамотно й чітко діяти у різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров'я та життя;

- виховання впевненості в ефективності заходів, що проводить цивільний захист;

- формування і розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємної виручки; постійної готовності виконати завдання цивільного захисту ;

- удосконалення теоретичних знань  учнів та педагогічного колективу під час захисту від наслідків надзвичай­них ситуацій.

У закладі було проведено онлайн-заходи для учнів 5-11 кл.:

- години спілкування "Види небезпечних ситуацій, які загрожують дитині та правила поведінки в цих ситуаціях";

- відео-показ надання першої медичної допомоги.

Для учнів початкової ланки проведено екстрену евакуацію з приміщення закладу;

- вікторини ЦЗ;

- спортивні змагання, естафети.

Життя — це справді найвища цінність, найкращий подарунок долі. Саме тому ми маємо цінувати кожну секунду, завжди вірити в краще та, найголовніше, — боротися за щасливе життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису