З любов’ю до рідної землі дбаймо про благоустрій громади!

  • 1008

Фото без опису

Санітарний стан та благоустрій територій – візитівка кожної територіальної громади. Тож і не дивно, що з настанням весни та за сприятливих погодних умов, у всіх населених пунктах Швайківської територіальної громади було розпочато прибирання та впорядкування територій. А прибирати, звісно, було що. На жаль,  людська свідомість та відповідальність – речі доволі хиткі та непостійні.

Території поряд з адмінбудівлями, вулиці, лісосмуги, прибережні зони, кладовища – фронт робіт з благоустрою широкий та різноманітний. Спільними зусиллями небайдужих та активних мешканців, на чолі зі старостами, вдалось навести лад та порядок, про що неодноразово неодноразово повідомлялось на сторінках соціальної мережі Фейсбук. Позитивні зміни приємно тішать око. Але працювати нині є над чим…

Часом побачене викликає обурення та шквал негативних емоцій.  Для прикладу презентуємо фотозвіт, зроблений у лісосмузі по обидві сторони дороги Мирославка-Малосілка, яка стала місцем для збору різного непотребу та побутового сміття. Невже заїжджі гастролери залишили його тут? Не виключаємо, й такі є. Але будьмо відвертими, що сміття залишили тут свої – мешканці сіл, зона комфорту яких обмежується власними обійстями.  

Наголошуємо: порядок наших населених пунктів залежить від кожного з нас! Своєю байдужістю до природи та чистоти ми, зрештою, демонструємо зневажливе ставлення до своїх дітей та нащадків!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису