Нарада працівників культури громади: з поглядом в минуле та планами на майбутнє

  • 1564

Ряд важливих та актуальних питань обговорили працівники культури громади на нараді, що відбулась наприкінці квітня. Спільно із заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оленою Лещенко працівники галузі окреслили плани для майбутньої роботи.

Підсумки роботи за І квартал, поповнення матеріальної бази, інвентаризація пам’яток культурної спадщини – питання важливі та нагальні. Кожному з працівників галузі було про що прозвітувати та розповісти. Так, карантин вніс обмеження та заборони на проведення масових заходів, але від того роботи у працівників не поменшало. Культура Швайківської територіальної громади впевнено працює  в онлайн-режимі  . Відзняті та змонтовані численні відеоролики, фоторепортажі – сторінки соціальної мережі «Фейсбук» постійно рясніють дописами та повідомленнями й здобувають більше прихильників та читачів.

«Наші працівники культури - сучасні та креативні. Вони йдуть в ногу з часом. Мають чудові ідеї для подальшої роботи та розвитку галузі», - зауважила Олена Лещенко.  

Під час наради було презентовано книгу поета рідного краю Михайла Довбищука «Моє село – краплинка світу», яку за сприяння підприємця та мецената Олега Шевчука отримали бібліотеки громади.

Попереду на жителів Швайківської територіальної громади чекає багато несподіванок та душевних заходів від працівників культури.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису