Нарада працівників культури громади: з поглядом в минуле та планами на майбутнє

  • 1344

Ряд важливих та актуальних питань обговорили працівники культури громади на нараді, що відбулась наприкінці квітня. Спільно із заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оленою Лещенко працівники галузі окреслили плани для майбутньої роботи.

Підсумки роботи за І квартал, поповнення матеріальної бази, інвентаризація пам’яток культурної спадщини – питання важливі та нагальні. Кожному з працівників галузі було про що прозвітувати та розповісти. Так, карантин вніс обмеження та заборони на проведення масових заходів, але від того роботи у працівників не поменшало. Культура Швайківської територіальної громади впевнено працює  в онлайн-режимі  . Відзняті та змонтовані численні відеоролики, фоторепортажі – сторінки соціальної мережі «Фейсбук» постійно рясніють дописами та повідомленнями й здобувають більше прихильників та читачів.

«Наші працівники культури - сучасні та креативні. Вони йдуть в ногу з часом. Мають чудові ідеї для подальшої роботи та розвитку галузі», - зауважила Олена Лещенко.  

Під час наради було презентовано книгу поета рідного краю Михайла Довбищука «Моє село – краплинка світу», яку за сприяння підприємця та мецената Олега Шевчука отримали бібліотеки громади.

Попереду на жителів Швайківської територіальної громади чекає багато несподіванок та душевних заходів від працівників культури.