«Великодні дзвони» лунали у Райківському закладі загальної середньої освіти

  • 911

Фото без опису

Веселий дитячий гамір лунав у Райківському закладі загальної середньої освіти 5 травня. Школярі зустрічали велике свято, що символізує пробудження природи, воскресіння життя і надії – Великдень. На святкову зустріч завітали голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян, заступник голови Олена Лещенко, староста села Райки Наталія Войнівська, завідуюча клубом Олена Реготун.

Великдень – одне з найбільших свят християн. В Україні святкується з Х століття. Пов’язане свято з Воскресінням Ісуса Христа, тому й має назву Великий День або Великдень. Світлої неділі звучить скрізь піднесене вітання «Христос Воскрес!». У відповідь чується скрізь: «Воістину Воскрес!».

Для школярів Райківського закладу загальної середньої освіти Великдень чи не  найулюбленіше свято. Учні  разом з барвистою Писанкою зустрічали весну, раділи журавликам, що повертались з вирію, водили кривого танцю, прикрашали Великоднє дерево. Разом з педагогом-організатором Людмилою Дудник та вчителями початкових класів школярі зуміли створити піднесений настрій собі та гостям. А «Великодні дзвони» ще надовго залишаться яскравим спогадом у їх пам’яті.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису