Конструктивна зустріч голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна з жителями села Демчин

  • 1198

Фото без опису

Насиченою та змістовною виявилась зустріч голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна та жителів села Демчин. 18 травня у сільському Будинку культури зібрались староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук, начальник відділу економіки, екології та залучення інвестицій Ігор Хитрич, інспектор з благоустрою Андрій Федорчук, депутати Швайківської сільської ради Андрій Кудинський, Сергій Нецевич та активні й небайдужі жителі села.

Тема зустрічі пов’язана з вивезенням твердих побутових відходів. Нагадаємо, що в перспективі, сміття у Швайківській територіальній громаді планують вивозити на санкціоноване сміттєзвалище. За послугу доведеться платити.  Якою буде її вартість, вирішать депутати.

Чи сприймають жителі Демчина таку новацію? Певна річ, що так. Чистота та порядок населених пунктів – спільна відповідальність усіх його мешканців. Для голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна важливо знати думки людей, адже для великих справ та зрушень потрібна злагода та одностайність.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису