Незабутнє свято для школярів Швайківського закладу загальної середньої освіти

  • 715

Фото без опису

Традиційно у День захисту дітей влаштовуються дитячі заходи, проводяться різноманітні конкурси з подарунками, концерти.

01.06.2021р. учні 5-7 класів, Швайківського освітнього закладу, завітали на свято з своїми запальними таночками до Будинку культури с. Швайківка. Зустрічали дітей завідуюча Будинком культури Вельмик Надія Миколаївна та художній керівник Жигун Інна Олександрівна.

У вітальному слові  вони привітали всіх присутніх зі святом і передали хлопчикам та дівчаткам найкращі побажання  від керівників Швайківської ОТГ, які виступили меценатами свята для дітей. Під час концертної програми Надія Миколаївна зазначила, що сьогодні, коли проблема збереження здоров'я і благополуччя дітей як ніколи актуальна, хочеться побажати всім дітям України, незалежно від того, де вони живуть – на заході чи на сході нашої держави, мирного неба над головою і віри в те, що не тільки батьки, а й інші люди готові захищати та допомагати їм.

Після цього схвильовані й радісні дітлахи вирушили на оглядову екскурсію  до народознавчої кімнати.

Окремо Інна Олександрівна, розповіла юним гостям, що День захисту дітей має свої традиції і навіть власний прапор. На ньому зображено земну кулю, яка символізує наш спільний дім – планету Земля, в оточенні п’яти фігурок. Ці різнокольорові фігурки (синього, жовтого, чорного, білого і червоного кольорів) є символами різноманітності людей на планеті та толерантного ставлення одне до одного. 

Продовжилося свято на подвір'ї, де пройшов творчий конкурс «Малюнок на асфальті», під час якого діти малювали кольоровою крейдою на асфальті на тему «Щасливе дитинство». Переможцям і лауреатам конкурсу було вручено цінні подарунки. Переможцями свята стали учні 6 класу - І місце, ІІ місце  вибороли - учні 7 класу та  ІІІ місце мали  - учні 5 класу. Не обійшлося свято і без пригощання - солодощами і смачними напоями. Додому діти йшли з гарним і піднесеним настроєм! Свято відбулося.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Катерина Куцак, заступник директора з виховної роботи Швайківського ЗЗСО