Бердичівська ДПІ нагадує про нарахування податку на нерухоме майно та податку на землю

  • 555

Фото без опису

До уваги громадян – платників податку на нерухоме майно!

Бердичівська ДПІ нагадує, що нарахування податку на нерухоме майно фізичним особам податкові органи здійснюють за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника такої нерухомості.

Згідно з пп. 266.7.2 п. 266.7 ст. 266 Податкового кодексу України податкові повідомлення-рішення про сплату сум податку надсилаються платнику податку до 1 липня року, що настає за базовим (звітним) періодом (роком).

Щоб уникнути помилок та непорозумінь, запрошуємо Вас у Зал №3 Бердичівської ДПІ для проведення звірки та одержання податкових  повідомлень -  рішень на сплату податку на нерухоме майно.

Власники нерухомості, розташованої у сільській місцевості, можуть одержати податкові повідомлення  - рішення на сплату податку на нерухоме майно у відповідній сільській раді.

Телефон для довідок в Бердичівській ДПІ:  (04143) 4-12-02

 

До уваги громадян – платників земельного податку!

Бердичівська ДПІ   нагадує, що нарахування земельного податку фізичним особам здійснюють податкові органи за місцем знаходження земельної ділянки.

Згідно з п.286.5 ст.286 Податкового кодексу нарахування фізичним особам сум земельного податку проводиться податковими органами, які видають платникові до 1 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про сплату податку.

Щоб уникнути помилок та непорозумінь, запрошуємо Вас у Зал №3 Бердичівської ДПІ для проведення звірки та одержання податкових  повідомлень -  рішень на сплату земельного податку.

Власники земельних ділянок, розташованих у сільській місцевості, можуть одержати податкові повідомлення  - рішення на сплату земельного податку у відповідній сільській раді.

Телефон для довідок в Бердичівській ДПІ:  (04143)   4-12-02

 Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області