Робоча зустріч голів Швайківської та Вчорайшенської територіальних громад: обмін досвідом – важлива складова взаємовигідного партнерства

  • 1120

Фото без опису

З робочим візитом до Швайківської територіальної громади завітав голова Вчорайшенської ОТГ Олександр Черешнюк. Зустріч відбулась у селі Демчині 23 червня. Габріел Мкртчян та Олександр Черешнюк зустрічаються не вперше, адже обмін досвідом між територіальними громадами, співпраця задля вирішення тих чи інших проблем  – важлива складова подальшого розвитку та взаємовигідного партнерства.

Голові Вчорайшенської громади випала нагода побувати у Демчині під час урочистого відкриття дитячого майданчика та порадіти за маленьких мешканців села. Олександр Черешнюк відзначив якісний  стан дорожнього покриття у Демчині та Малосілці. Будівництво дороги здійснено у рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Після візиту в Демчин голови громад вирушили у Райки. Габріел Мкртчян ознайомив  колегу з ходом будівництва парку, що триває у Райках. Показав Свято-Троїцький храм та  унікальний меморіальний комплекс, об’єднує декілька пам’ятників: Геноциду вірмен 1915-го року, загиблим у Другій світовій війні, загиблим воїнам АТО та жертвам Голодомору в Україні. Побували голови громад і в Будинку культури. Керівникам  ОТГ пощастило побачити репетицію молодшої групи учасників сучасної танцювальної школи «URBAN PLAY».  Дітей, що бажають займатися хореографічним мистецтвом, у Швайківській громаді вистачає. Танці несуть не лише естетичну насолоду, а й пізнавальну та оздоровчу, тож керівництво громади створює сприятливе середовище для розвитку дитячих захоплень та втілення мрій.

Загалом голови ОТГ поділилися планами щодо подальшого розвитку громад, створення сприятливого інвестиційного клімату та залучення інвестицій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису