Людмила Димидюк та Габріел Мкртчян перевірили хід виконання робіт з реконструкції закладу дошкільного освіти «Сонечко» села Слободище

  • 1694

Голова Бердичівської райдержадміністрації Людмила Димидюк спільного з головою  Швайківської територіальної громади Габріелом Мкртчяном перевірили стан виконання робіт з реконструкції закладу дошкільного освіти «Сонечко» села Слободище.  

Розвиток дошкільної освіти, підвищення її якості, виховання здорового майбутнього покоління – важливий напрямок роботи для голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна. Тож контроль за всіма етапами робіт, пов’язаних з реконструкцією садочку, - справа першочергова та пріоритетна для Габріела Мкртчяна та його команди.

«Роботи мають завершитись до 1 вересня поточного року. Ми відкриємо садочок і шістдесят дітей нашої громади відвідуватимуть сучасний та комфортний заклад дошкільної освіти», - зауважив голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

Вселяють впевненість, що саме так і буде, слова представника виконавця робіт з реконструкції, який повідомив: роботи виконані на 70%. Нині на стадії завершення виконання внутрішніх робіт. За кілька днів робітники розпочнуть фарбувати стелі та шпаклювати, заливати підлогу та покривати її лінолеумом. Важливим є й благоустрій території, який теж розпочнуть незабаром.

Нагадаємо, що даний проект реалізується в рамках програми Президента України «Велике будівництво»  та фінансується  за кошти державного фонду регіонального розвитку при співфінансуванні з місцевим бюджетом. За наполегливості народного депутата України Богдана Кицака проект з реконструкції закладу було включено до переліку об’єктів, що фінансуються з ДФРР у 2021 році.

Після огляду садочку у Слободищах, Габріел Мкртчян ознайомив Людмилу Димидюк з ходом будівництва парку, що триває у селі Райках. Після завершення робіт об’єкт стане не просто окрасою Швайківської територіальної громади, а й усієї Бердичівщини зокрема.