Народні гуляння на Івана Купала у селі Малосілка

  • 1443

Фото без опису

Провести час у колі друзів, весело розважитись та знайти магічну квітку папороті – у центрі села Малосілка відбулись народні гуляння на Івана Купала.

За народними переказами, саме у купальську ніч на коротку мить розквітає папороть. А той, хто її знайде, буде щасливим.  Та людське щастя не в магічній квітці, а у єдності, розумінні та бажанні бути разом.

З вітальним словом до жителів Малосілки звернулись заступник сільського голови ради Олена Лещенко, староста села Наталія Каченюк. Разом із ведучою свята, бібліотекарем Ольгою Мельничук виступаючі бажали усім здоров'я на довгі роки, щирої любові та казкової романтики. Господині села приготували смачні частування, а місцеві підприємці потурбувались про подарунки учасникам святкового концерту.

Помилуватися виступами місцевих артистів та гостей, взяти участь у різноманітних конкурсах, відпочити від буденних турбот та повеселитись на чудовому святі -  така можливість випадає не кожного дня, тож жителі Малосілки із задоволенням нею скористались.  

Свято Івана Купала в Малосілці пройшло на славу. А відродження прадавніх традицій потішило душу усіх учасників заходу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису