Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян: створення безпечного середовища в громаді – наш пріоритет

  • 979

Фото без опису

Швайківська територіальна громада ближчим часом долучиться до впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади». Про це повідомив голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян.

«Нашій громаді важливо мати свого офіцера поліції, який буде доступним для населення та постійно знаходитиметься поряд з мешканцями, вчасно реагуватиме на резонансі події», - переконаний Габріел Мкртчян. «У нашому бажанні нас підтримують начальник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Юрій Олійник та начальник Бердичівського районного відділу поліції в Житомирській області Олег Мельничук. Спільно ми зможемо втілити в життя такий важливий проєкт», - зауважив голова Швайківської ТГ.

Отож, початок є. А далі справа за втіленням проєкту. Тож незабаром у Швайківській територіальній громаді працюватиме поліцейський, який опікуватиметься виключно безпекою та захистом цієї громади. Він матиме більше повноважень для роботи на місцях та буде підзвітний громаді.

«Щоб створити якісний поліцейський сервіс, потрібно багато чого зробити. Але ми до цього готові. Створення безпечного середовища в громаді – наш пріоритет, і ми до цього йдемо», - зауважив Габріел Мкртчян.

Фото без опису