Жителька села Мирославка Зінаїда Лащевська зустріла 85-річний ювілей

  • 1120

85 років – прекрасний ювілей, який знаменує мудрість, життєвий досвід та цінні знання. Вісімдесят п’ятий ювілей зустріла Зінаїда Миколаївна Лащевська – жителька села Мирославка, мудра, працьовита та чудова жінка. За дорученням голови Швайківської територіальної громади  привітати ювілярку зі святом завітала староста села Ірина Мельничук.

Зінаїда Миколаївна прожила непросте життя. Але зуміла зберегти людяність, порядність та життєвий оптимізм. Жінка працювала секретарем у сільській раді. Інспектором з кадрів при колгоспі. Разом з чоловіком народила та виховала двох синів. Пишається онуком та радіє двом правнукам.

«Такі люди, як Зінаїда Миколаївна, - приклад для кожного з нас. Спілкування з жінкою надихає на працю та добрі справи», - переконана староста села Ірина Мельничук.

До привітань на адресу ювілярки приєднується вся Швайківська територіальна громада. Щиро зичимо Вам, шановна Зінаїда Миколаївна, з посмішкою та натхненням зустрічати кожен новий день. Міцного здоров'я, щасливих років життя, миру та затишку в оселі.