Комісія із захисту прав дітей: з турботою про кожного маленького жителя громади

  • 1196

Фото без опису

Діти мають право на особливий захист, турботу та допомогу – такі принципи проголошені у Всесвітній декларації прав людини. Слідує ним і Швайківська сільська рада. Для голови громади Габріела Мкртчяна, захист прав та інтересів дітей – найважливіше завдання. Особливо, коли йдеться про категорії дітей, які виховуються у сім'ях, що потрапили у складні життєві обставини.  

30 серпня у Швайківській сільській раді відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини. Емоційно та змістовно члени комісії розглянули стан справ у родинах, що опинились у складних життєвих обставинах. Вивчили доцільність постановки таких сімей на облік. Окреслили план подальшої роботи з ними.

«Візити до таких родин мають стати регулярними та постійними. Ми відповідаємо за таких дітей, їх життя, здоров'я та благополуччя», - наголосив голова громади Габріел Мкртчян.

Охорона здоров'я, освіта, соціальний захист, всебічний розвиток та виховання в сімейному оточенні – основні засади державної політики у сфері захисту прав дітей. Піклування про підростаюче покоління – стратегічний пріоритет Швайківської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису