Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян привітав з професійним святом фахівців відділу з надання адміністративних послуг

  • 982

Якісно, чітко та неупереджено виконують свої професійні обов’язки фахівці відділу з надання адміністративних послуг Швайківської сільської ради. З нагоди 9-ої річниці прийняття Закону України «Про адміністративні послуги» та 9-ої річниці розвитку мережі ЦНАП голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян привітав колектив відділу на чолі з Оленою Ніколайчук.

Професійне та неупереджене виконання обов’язків адміністраторів збільшує ступінь довіри громадян до влади. Робота адміністраторів важлива в забезпеченні функціонування сервісної держави – держави для  громадян і бізнесу – належній реалізації прав фізичних та юридичних осіб у сфері надання адміністративних послуг, їх наближенню до громадян.

«Щиро вітаємо вас зі святом – Днем адміністратора центру надання адміністративних послуг. Бажаю вам міцного здоров'я, вдячних відвідувачів, нових звершень. Успіхів вам і процвітання, сімейного затишку та душевного тепла», - побажав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Відділ з надання адміністративних послуг Швайківської сільської ради впевнено рухається вперед та розвивається. Професіоналізм фахівців в поєднанні з підтримкою голови громади сприяють новим досягненням та звершенням.