Не словом, а ділом: Швайківська сільська рада подбала про оновлення кухонного обладнання та інвентарю для ДУ «Райківська виправна колонія (№73)»

  • 1291

Фото без опису

Жодне звернення про допомогу, що надходить до Шкайківської сільської ради, не залишається без уваги і розгляду голови громади та депутатського корпусу. Таким стало і прохання, що надійшло від ДУ «Райківська виправна колонія (№73)». Установа звернулась з проханням про виділення коштів для придбання столового, кухонного посуду та інвентарю для потреб їдальні.

Появі такого звернення передував візит голови Швайківської територіальної громади до виправної колонії. Тоді начальник закладу відбування покарань  Віктор Муц продемонстрував умови утримання засуджених під вартою, поінформував про хід виконання ремонтних робіт в установі, ознайомив з ближчими планами та перспективами. Під час огляду та спілкування стало відомо, що колонія має потребу в оновленні кухонного обладнання та інвентарю. Тож за сприяння голови Швайківської ТГ Габріела Мкрчяна  та підтримки депутатського корпусу сільської ради прохання було виконано.

За кошти місцевого бюджету було придбано 100 комплектів металевого столового посуду для осіб, які утримуються в установі, а саме - тарілки для перших та других страв, питні кухлі. Також придбано кухонний посуд для приготування їжі – алюмінієві  наплитні каструлі, об'ємом 20 л (2 шт.) та 40 л (2 шт.). Для потреб цеху для миття посуду придбано трисекційну мийну металеву ванну.

«Сільська рада постійно підтримує установу, що розташована на теренах нашої громади. Показовим для нас є намагання самої установи змінюватись, прагнути ставати кращою, що ми і спостерігаємо останнім часом», - зауважив голова Швайківської громади Габрівел Мкртчян.

Заступник начальника установи з інтендантського та комунально-побутового забезпечення Ігор Столяров висловив слова щирої вдячності на адресу депутатського корпусу та особисто голови громади Габріела Мкртчяна за підтримку установи та зміцнення її матеріально-технічного бази.

Адміністрація установи сподівається на подальшу співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису