Голова Швайківської територіальної громади Габріел Мкртчян: «Шана та повага до людей поважного віку – обов’язок кожного з нас»

  • 860

Фото без опису

Віддати шану людям, у яких за спиною великий віковий та життєвий досвід, - необхідність, яка робить нас людьми. Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що традиційно відзначають першого жовтня, не лишаються поза увагою голови Швайківської територіальної громади. Тож цього дня Габріел Мкртчян та його заступниця Олена Лещенко завітали до підопічних Геріатричного пансіонату, аби подякувати їм за мудрість та життєвий досвід, а працівникам закладу за щоденну працю та любов до ближнього.

«Шана та повага до старших – необхідність. Піклування про ближнього, особливо слабкого та немічного, повинні стати нормою нашого життя», - переконаний голова Швайківської територіальної громади.

Так, за молодістю приходить зрілість, згодом – старість. Щороку, разом з природою кожен переживає свій життєвий листопад. Тож будьмо вдячними людям старшого покоління за їх мудрість, досвід та вміння, безцінні знання та слушні поради, готовність підтримати та допомогти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису