У селі Мирославка стартувало будівництво сучасного спортивного майданчика

  • 1351

Фото без опису

Сучасний та багатофункціональний  спортивний майданчик незабаром з'явиться у селі Мирославка. Будівництво стартувало на території Мирославського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. ім. О.І.Онишка. Подія стала можливою за сприяння народного депутата Богдана Кицака у  співпраці з головою Швайківської територіальної громади Габріелом Мкртчяном.

«Ми радіємо, що на теренах нашої громади будується такий спортивний майданчик. Вдячний народному депутату Богдану Кицаку за підтримку. Докладемо максимум зусиль, щоб реалізувати проект в установлені терміни», - наголосив Габріел Мкртчян.

Футбольне поле зі штучним покриттям, вуличні тренажери, освітлення, місця для глядачів – спортивних майданчиків такого рівня та наповнення годі й шукати.

Проект реалізується за рахунок коштів державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Після проведено тендеру остаточна сума робіт складає 1 млн 837 тис 133 грн. У планах завершити будівництво до кінця 2021 року.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису