Засідання методичної ради відділу освіти, молоді та спорту: рух шляхом розвитку та інновацій

  • 1001

Фото без опису

Якісна освіта для дітей – пріоритет в роботі Швайківської сільської ради. Тож галузь постійно вдосконалюється, рухається шляхом інновацій та модернізації.

Чергове засідання методичної ради відділу освіти, молоді та спорту Швайківської сільської ради відбулось 22 жовтня. Участь у роботі засідання взяли голова громади Габріел Мкртчян, його заступниця Олена Лещенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лисюк.

Першим слово мовив голова громади. Габріел Мкртчян акцентував увагу на проблемних моментах функціонування галузі. Зокрема, йшла мова про ситуацію, яка склалась на території громади у зв’язку з відсутністю постачання природного газу та яку визначено, як надзвичайну ситуацію техногенного характеру. Подібну проблему переживають нині двадцять чотири регіони країни та місто Київ.

«Ситуація ближчими днями вирішиться. Але це черговий привід задуматись нам про впровадження енергоефективних заходів та перехід на альтернативні джерела енергії. Все це – перспективні напрямки нашої подальшої роботи», - наголосив Габріел Мкртчян.

Від питань буденних до навчально-методичних.  Члени методичної ради розробили модель методичної служби в галузі освіти Швайківської ТГ, спрямованої на взаємодію усіх її структурних одиниць та розвиток професійної компетентності педагогічних кадрів. Погодили план роботи методичної ради та міжшкільних методичних об'єднань.  Розпочали роботу у напрямку розвитку компетентнісно орієнтованої освіти шляхом формування інноваційного освітнього середовища, професійних та життєвих компетентностей учасників освітнього процесу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису